top of page

Fred Pleyte

Yoga docent | acupunctuur | shiatsu

Maak kennis met Fred, de toegewijde yoga docent achter onze healing sessies. Met een unieke mix van geluid en yoga brengt Fred je in een diepe ontspannende staat tijdens deze sessie.

De sessies van Fred zijn ontworpen om diep in jezelf te duiken en hebben door de kracht van geluidstrillingen, gecombineerd met de therapeutische voordelen van yoga, een helende werking op je lichaam en geest . Fred neemt je mee op een meeslepende ervaring die je meeneemt op een reis van diepe rust en zelfontdekking. 

 

Naast de healing sessies is Fred ook een bron van waarde voor het aanpakken van verschillende fysieke en mentale problemen. Als je te maken hebt met hoofdpijn, stress, burn-outsymptomen of problemen als nek-, schouder- en rugpijn, kan de uitgebreide kennis en ervaring van Fred helpen om je ongemak te verlichten. Laat Fred je gids zijn om innerlijke rust en balans  te vinden. Zet de eerste stap naar een gezondere, gelukkigere jij en laat de kracht van geluid en yoga jou ook  diepe ontspanning en innerlijke rust  brengen.

Fred Pleyte
bottom of page