top of page

yoga stijlen

Welke yogastijl je ook kiest, de voordelen zijn eindeloos. Yoga helpt je stress te verminderen, flexibiliteit te verbeteren, je kracht te vergroten en het algehele welzijn te bevorderen. Dus of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, er is altijd een yogastijl die bij je past.

2.jpg

hatha yoga

Hatha yoga is een van de meest populaire yogastijlen en is zeer geschikt voor beginners. Het richt zich op basishoudingen en ademhalingstechnieken om kracht, flexibiliteit en balans op te bouwen.

Het verbetert zowel je  fysieke als de mentale gezondheid. en kan je helpen  beter in staat te zijn om met stress en angst om te gaan.

yin yoga

Yin yoga is een langzame yogastijl waarbij je enkele minuten achter elkaar passieve houdingen aanhoudt. Het richt zich op de diepe bindweefsels en gewrichten, om de flexibiliteit en de bloedsomloop te verbeteren. Het is een heerlijke, ontspannen les om stress te verminderen.

1.jpg
3.jpg

yin yang yoga

Yin Yang yoga combineert de principes van yin yoga, waarbij lang aangehouden, passieve houdingen worden gebruikt, met die van yang yoga, waarbij meer dynamische bewegingen en actieve houdingen worden gebruikt. Deze stijl van yoga heeft tot doel je te helpen naar een balans tussen je fysieke, mentale en emotionele zijn.

vinyasa yoga

Vinyasa yoga is een dynamische yogastijl die beweging combineert met adem. Het gaat om het doorlopen van een reeks houdingen  die met elkaar verbonden zijn in een continue en vloeiende reeks bewegingen. Vinyasa yoga is geweldig voor het verbeteren van de gezondheid, het opbouwen van kracht  en het bevorderen van ontspanning. 

4.jpg
2_edited.jpg

yoga nidra

Yoga Nidra is een les gericht op diepe ontspanning en het loslaten van stress. Tijdens Yoga Nidra voer je geen staande of zittende houdingen uit, maar lig je comfortabel op je rug met gesloten ogen. Onze docent begeleidt je met stem door verschillende oefeningen en visualisaties om fysiek, mentaal en emotioneel te ontspannen. Je bewustzijn bevindt zich tussen waken en slapen, en je zenuwstelsel kalmeert. Spanningen vloeien weg, en je voelt je helder en verfrist. Een waardevol cadeau aan jezelf!

yoga balance

Yoga Balance combineert elementen van verschillende yogastijlen in één les. Naast de gebruikelijke yogaoefeningen besteden we aandacht aan energieoefeningen, ademhaling, Do-In, en de 5 Tibetaanse oefeningen. De les begint met inleidende oefeningen, gaat verder met uitdagende yogahoudingen en eindigt met een ontspannende sessie met klankschalen, windgong, ocean drum, rainstick en een specifieke geurbeleving. Na deze Yoga Balance-ervaring voel je je volledig in balans!

1.jpg
Yoga Class

Klik hier voor het lesrooster

Klik hier om een proefles in te plannen

bottom of page