top of page

Jeanet Guzman

Yoga docent

Temperamentvol, dat was ik vroeger maar tot op de dag van vandaag kan ik nog steeds lekker druk zijn.

Door persoonlijke omstandigheden volgde ik ongeveer 8 jaar geleden een cursus 'mindfulness', deze cursus was eveneens mijn eigen kennismaking met yoga. Daarna heb ik enkele jaren yoga voor mezelf beoefend.

De dag waarop mij de kans werd geboden diverse yoga-opleidingen te volgen heb ik met beide handen aangegrepen! Mijn doel was om zelf voor de groep te komen staan om mijn eigen ervaring en kennis te delen.

 

Maar om nog even terug te komen op mijn temperament, vanaf het moment dat ik zelf op de mat ga zitten -of dat nou voor mezelf is of tijdens een les- kalmeer ik volledig en is er één-en-al focus. Het geeft mij ontzettend veel rust en voldoening, niet alleen het mentale gedeelte maar ook fysiek. Door yoga met enige regelmaat te doen merk ik meer en meer lenigheid, mijn hele lichaam voelt soepeler. En dat zie ik al mooie, waardevolle bijkomstigheid. Klachten die ik ervaarde voordat ik aan yoga begon, zoals hyperventilatie, rugklachten en hoge bloeddruk, heb ik niet-of-nauwelijks meer.

Sinds ik yoga-docent ben is mijn werk mijn hobby! Ik geniet enorm van alle complimenten van mijn cursisten. Hoe mooi is het, dat ik het heerlijke gevoel dat ik ervaar na een yogales gevolgd of gegeven te hebben, kan doorgeven. Ik kan daarom niet wachten op jouw aanmelding: kom fijn een proefles mee doen tijdens één -of meerdere- van mijn lessen. Mijn lessen zijn, net als alle andere yogalessen bij Citydance, laagdrempelig. Zeer toegankelijk voor zowel de beginner als de meer gevorderde. Nieuwsgierig hoe dat in de praktijk gaat? Meld je hier aan, je bent meer dan welkom!

]

Jeanet Guzman
bottom of page