top of page

"Het leven is de balans tussen vasthouden en loslaten"

 

 

RUMI

YIN-YANG YOGA

Als je weet dat yin-yoga een volledige statische manier van yoga is en vinyasa dynamisch, maar je kunt of wilt niet kiezen dan kan yin-yang yoga voor jou een heel prettige uitkomst zijn.

yin-yang is net als zwart en wit, noord en zuid, warm en koud, het tegenovergestelde van elkaar, gecombineerd in 1 les: yin-yang yoga.

Het doel van yin-yoga is innerlijke balans te vinden door het beste uit deze 2 tegenovergestelde vormen van yoga te combineren.

De asana's worden tijdens de les opgebouwd (vanuit je eigen niveau) en bestaat uit een reeks asana's welke gericht zijn op het versterken van de rugspieren, flexibiliteit van het lichaam en de juiste ademhaling (Pranayana). De asana's zijn statisch en dynamisch. Balans is een wezenlijk onderdeel binnen de yin-yang yoga

Rugklachten zijn absoluut geen contra-indicatie voor (yin-yang) yoga, juist door je rugspieren te versterken en je lichaam/ spieren meer flexibiliteit te geven zullen rugklachten verminderen.

Yin-yang-yoga lessen starten met een warming-up in aandacht en sluiten we af met een langere, ontspannen meditatie. 

In onze yoga-ruimte zijn matjes, dekens & blokken aanwezig, uiteraard mag je ook je eigen spullen meenemen.

We beschikken ook over een kleedruimte, maar je kunt ook in je yoga-kleding komen. 

Voor een yoga-les adviseren wij om een sportlegging met shirt te dragen, daarbij zijn een vest en warme sokken raadzaam.

Yin-yang yoga is een uitdagende vorm van yoga, gericht op (innerlijke) balans, kracht, flexibiliteit en ontspanning.

Meld je direct aan voor een gratis proefles!

meld je direct aan voor een gratis proefles
Citydance_Logo_2019_PNG.png
bottom of page