top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMonique

NIEUW: MORNING FLOW YOGA

Elke dag is anders en dat is ook het uitgangspunt van deze MORNING FLOW YOGA.

Onze eerste beginnerscursus zit erop, het was ontzettend leuk om de groep kennis te laten maken met yoga en ze een aantal verschillende stijlen van yoga te laten ervaren. Vanaf januari start er weer een nieuwe groep. Meer over de beginnerscursus lees je hier.


Vanuit de beginnerscursus, die ik de afgelopen 12 weken op dinsdagochtend heb gegeven, blijkt dat het vooral als heel prettig werd ervaren om de dag te beginnen met yoga. En er kwamen natuurlijk verschillende stijlen yoga aan bod, zoals YIN, HATHA & VINYASA.


Omdat we graag gehoor geven aan de wensen van onze leden hebben we onze MORNING FLOW aan het lesrooster toegevoegd. Een fijne mix van verschillende yoga-stijlen, om de dag perfect mee te starten!
Ben jij een ochtend- of avondmens? Of net als ik, gewoon beide!

Zelf was -en ben- ik eigenlijk wel een 'avondmens'. Zeker toen de kinderen nog wat jonger waren heb ik mezelf eigen gemaakt om juist 's avonds -zodra de kids op bed lagen- mijn eigen ding te doen. Even alle moeder verantwoordelijkheden aan de kant schuiven... Maargoed, 's ochtends vroeg gaat die wekker weer, dus alive and kicking! Direct stonden al mijn voelsprieten weer op #aan en zodra iedereen de deur uit was begon ik aan een noodgedwongen kop sterke koffie en, ohw ja, ik moest zelf ook meteen door naar m'n eerste opdracht. Acuut omschakelen dus. Dat heb ik jaren zo gedaan. Totdat yoga een belangrijk deel ging uitmaken van mijn leven. En ook ik heb jarenlang 's avonds gedacht: "Dat doe ik morgenvroeg wel." Om het vervolgens die ochtend weer uit te stellen naar 's avonds.


Maar inmiddels weet ik beter... En ik voel me heus niet elke ochtend top en rol ook echt niet elke ochtend die mat uit. Alleen ervaar ik wel dat wanneer ik mijn dag begin met yoga, ik mij de rest van de dag een stuk relaxter voel. Hoe mooi is het dan om deze ervaring tenminste 1x per week door te geven aan mijn leden...

Wil jij dit ook, meld je dan aan :-) Over een paar weken start de MORNING FLOW YOGA op dinsdagochtend om 9.00 uur. Deze les is toegankelijk voor zowel beginner als ervaren, mannen en vrouwen, slank en vol, jong en oud: voor iedereen die zijn of haar dag relaxed wil beginnen, maar tegelijkertijd wil werken aan flexibiliteit, balans en spierkracht.


Wat is het DOEL van MORNING FLOW YOGA?

Het klinkt heel relaxed, en dat is het ook. Maar er wordt natuurlijk hard gewerkt aan flexibiliteit, balans en spierkracht. Want bij yoga kan dat samen gaan. En hoe dat moet, leer ik je graag!


Wanneer gaan we van start?

Vanaf dinsdagochtend 12 januari (bij voldoende aanmeldingen) om 9.00 uur.

Interesse, aanmelden of vragen? Neem gerust contact op, we informeren je graag!


Liefs, Monique
138 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
meld je direct aan voor een gratis proefles
Citydance_Logo_2019_PNG.png
bottom of page