top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMonique

Maak kennis met onze yoga docente Jeanet

Bijgewerkt op: 13 okt. 2020De kans die mij werd geboden zelf yoga-docent te worden heb ik met beide handen aangegrepen!

Temperamentvol, dat was ik vroeger maar tot op de dag van vandaag kan ik nog steeds lekker druk zijn.

Door persoonlijke omstandigheden volgde ik ongeveer 8 jaar geleden een cursus 'mindfulness', deze cursus was eveneens mijn eigen kennismaking met yoga. Daarna heb ik enkele jaren yoga voor mezelf beoefend.

De dag waarop mij de kans werd geboden diverse yoga-opleidingen te volgen heb ik met beide handen aangegrepen! Mijn doel was om zelf voor de groep te komen staan om mijn eigen ervaring en kennis te delen.


Het moment dat ik op de mat ga zitten is er één-en-al focus

Maar om nog even terug te komen op mijn temperament, vanaf het moment dat ik zelf op de mat ga zitten -of dat nou voor mezelf is of tijdens een les- kalmeer ik volledig en is er één-en-al focus. Het geeft mij ontzettend veel rust en voldoening, niet alleen het mentale gedeelte maar ook fysiek. Door yoga met enige regelmaat te doen merk ik meer en meer lenigheid, mijn hele lichaam voelt soepeler. En dat zie ik al mooie, waardevolle bijkomstigheid. Klachten die ik ervaarde voordat ik aan yoga begon, zoals hyperventilatie, rugklachten en hoge bloeddruk, heb ik niet-of-nauwelijks meer.


Ik geniet er van om mijn kennis en ervaring te delen met jou

Sinds ik yoga-docent ben is mijn werk mijn hobby! Ik geniet enorm van alle complimenten van mijn cursisten. Hoe mooi is het, dat ik het heerlijke gevoel dat ik ervaar na een yogales gevolgd of gegeven te hebben, kan doorgeven. Ik kan daarom niet wachten op jouw aanmelding: kom fijn een proefles mee doen tijdens één -of meerdere- van mijn lessen. Mijn lessen zijn, net als alle andere yogalessen bij Citydance, laagdrempelig. Zeer toegankelijk voor zowel de beginner als de meer gevorderde. Nieuwsgierig hoe dat in de praktijk gaat? Meld je hier aan, je bent meer dan welkom!


Liefs, Jeanet

113 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
meld je direct aan voor een gratis proefles
Citydance_Logo_2019_PNG.png
bottom of page